Aleta.hr
Main Product Image

262950/200 | Steel cable ties SS 316 with ball l

Šifra: 1738512

ProizvođačHaupa
Kataloški broj262950/200
Tip proizvodaVezica za kabel
EAN kod4011923547301

Detalji

  • HAUPA
  • Pričvrsni materijal
  • Kabelska vezica
  • 1 KOM
  • HAUPA

Tehničke specifikacije

Model

Bez zubaca

Kvaliteta materijala

Nehrđajući čelik 316 (V4A)

Vrsta pričvršćivanja

Nijedan

Materijal

Metal

Boja

ostalo

Površinska zaštita

Neliječeno

Bez halogena

Da

Transparentan

Ne

Radna temperatura

-80 - +538°C

UL odobrenje

Ne

Fluorescentna

Ne

Dulji remen/traka/kravata

200mm

Širina trake

8mm

Rješivi zatvarač

Ne

UV-stabilan prema ASTM D6779

Da

MIL odobrenje

Ne

Maks. promjer snopa

50mm

Temperatura montaže

- - undefined°C

VG odobrenje

Ne

Tekstna traka

Nijedan

Zatvaranje trake

Kuglični zasun

Min. sila zadržavanja

113N

Debljina kravate

0.3mm


Stanje na skladištu

Zagreb:

0 kom

Zadar:

0 kom


Iz iste serije

*VPC je veleprodajna cijena bez PDV-a (poreza na dodanu vrijednost). Za veleprodajne popuste, molimo Vas da se registrirate kao veleprodajni kupac.

262950/200 | Steel cable ties SS 316 with ball l

Main Product Image

Detalji

  • HAUPA
  • Pričvrsni materijal
  • Kabelska vezica
  • 1 KOM
  • HAUPA

Tehničke specifikacije

Model

Bez zubaca

Kvaliteta materijala

Nehrđajući čelik 316 (V4A)

Vrsta pričvršćivanja

Nijedan

Materijal

Metal

Boja

ostalo

Površinska zaštita

Neliječeno

Bez halogena

Transparentan

Radna temperatura

-80 .. +538°C

UL odobrenje

Fluorescentna

Dulji remen/traka/kravata

200mm

Širina trake

8mm

Rješivi zatvarač

UV-stabilan prema ASTM D6779

MIL odobrenje

Maks. promjer snopa

50mm

Temperatura montaže

- .. undefined°C

VG odobrenje

Tekstna traka

Nijedan

Zatvaranje trake

Kuglični zasun

Min. sila zadržavanja

113N

Debljina kravate

0.3mm

Iz iste serije

*VPC je veleprodajna cijena bez PDV-a (poreza na dodanu vrijednost). Za veleprodajne popuste, molimo Vas da se registrirate kao veleprodajni kupac.

Koristimo kolačiće za unaprijeđivanje Vašeg iskustva.